maandag 21 augustus 2017

Right back to where we started @Denver

Ons laatste kampeer nachtje van deze vakantie zit er weer op, laatste ontbijt buiten in de natuur, alles netjes opruimen. We kopen in het begin van de vakantie altijd een klein bezempje, elke keer als we de tent afbreken vegen we de tentjes en het grondzeil schoon, nu extra zodat de volgende die onze tentjes gebruiken een schoon grondzeil en tent hebben. We blijven propere Hollanders๐Ÿ˜‰
We zijn eerst in Woodland park naar de Starbucks gegaan, voor koffie en WiFi, ik had er niet meer aan gedacht voor de laatste 2 nachten een hotel te boeken, we hadden de laatste dagen vrijwel geen WiFi dus moesten we het nu nog even doen, nadeel is dat je op het laatste moment de hoofdprijs betaald, dat was vroeger anders ๐Ÿ˜• Volgende keer toch maar weer ruim op tijd boeken, zeker voor de laatste nachten kan dat, je weer zeker dat je daar op die data moet zijn.
Het was niet ver meer rijden naar Denver. Om nog even af te kicken van de natuur en nog even wat gekleurde rotsen te zien hebben we een tussenstop gemaakt bij  Paint mines interpretive park bij  Calhan, vlakbij Colorado Springs. Een heel bijzonder gebied, je rijdt door heuvelachtig grasland en opeens zie je een kloof met allemaal gekeurde rotsen, het ene gedeelte spierwit, het andere roze, geel, oranje en rood.
We hebben de auto bij de 3e parkeerplaats neergezet, achteraf was de 2e bij het uitzichtpunt makkelijker geweest. We hebben hier even rondgelopen, Michel is terug gelopen naar de auto en heeft deze bij de 2e parkeerplaats geparkeerd, wij hebben genoten van alle kleuren en hebben veel foto's gemaakt.


Alsof er een witte toef slagroom op de rotsen zit ๐Ÿ˜‹
Ook hier zag ik weer een kolibrie, dit keer geen drinkbakje maar een mooie bloem waar hij uit dronk.

Ik kwam een wat ouder stel tegen, blonde vrouw en donkere man, ze wisten niet meer waar hun auto stond, ik wilde ze helpen,  begreep uit hun verhaal dat de auto bij de 3e parkeerplaats stond. Michel zei dat hij ze wel met de auto zou brengen, uiteindelijk stond de auto  bij de 1e parkeerplaats, ze waren heel dankbaar dat Michel hen had gebracht. Ze wonen vlakbij  in Colorado Springs en komen hier vaker en dan alsnog verdwalen op dit kleine stukje, leeftijd??
Even wachten tot Michel terug is van zijn goede daad ๐Ÿ˜‰
Tweede stop was bij Castle rock, hier is weer een outlet, nog even shoppen, het werd wel wat drukker op de snelweg richting Denver, de snelwegen rondom Denver zijn behoorlijk druk op vrijwel elk tijdstip van de dag. 
Daarna naar ons hotel in de buurt van Park meadow, het Holiday Inn express in Englewood, we hadden een ruime kamer, makkelijk om alles weer netjes in de koffers te pakken. Wij op de 5e, Fabian en Anne op de 3e  verdieping
We zijn gaan eten bij Longhorn steakhouse in Park Meadow, deze vonden wij mooier dan die in Denver noord, het eten was weer heerlijk!
In het hotel was een binnen zwembad, eigenlijk had ik liever een buitenbad gehad maar nu kwam het goed uit, het was niet heel warm in Denver, niet warmer dan 20 graden. Fabian en Anne hebben nog gezwommen, ze hadden het zwembad met whirlpool voor hen alleen. Morgen zou het ook rond de 20 graden worden en vrijdag weer 32. De laatste dagen voor we vrijdagmiddag om 17.25u vertrekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten