zaterdag 29 juli 2017

Vegas

De kinderen keken er al even naar uit, Vegas, eerst nog even een korte trail in Cedar breaks gelopen, de Alpine loop trail, even de benen gestrekt in de mooie natuur voor we naar Sin city vertrokken.
plek #13

Om even aan de overgang te wennen hadden we de eerste nacht het Red rock resort buiten de strip geboekt. Heerlijk zwembad alleen was het zondag, alle bedjes bezet dus de kids besloten zich terug te trekken in de grote badkamer en lekker hotelbed wij idem😏
In de avond lekker gegeten bij de Applebees, Anne had de shoppingmalls die ze wilde bezoeken al uitgezocht, wij hadden het gevoel dat we met Natasja waren 😂 
De volgende dag eerst het ontbijt buffet van Red rock, veel te veel maar wel lekker, veel fruit, breadpudding en nog meer, pffff. Eerst geshopt toen naar Ons volgende hotel midden op de strip, het Mirage, hier hebben ze een heel groot zwembad en genoeg ligbedjes, heerlijk gezwommen en even van de zon genoten, het was vandaag weer 35 graden, morgen zou het minder warm worden. Gegeten bij Olive garden, was weer heerlijk. Fabian en Anne wilden over de strip lopen, we hebben ze afgezet bij New york, wij zijn naar de show de Beatles, Love, van cirque du soleil gegaan, was erg leuk.
Toen de show was afgelopen appte Fabian dat ze net op hun kamer terug waren, zere voeten van het lopen.


De volgende dag eerst weer ontbijtbuffet bij de Mirage, vandaag maar iets minder gegeten, daarna de volgende malls, de mannen hadden het zwaar hoewel Michel zijn garderobe goed heeft aangevuld. Het was vandaag niet warmer dan 30 graden, koel voor Las Vegas begrippen. Voor de avond hadden we afgesproken om bij Larry en Andrea te bbq-en Fabian en Anne waren gelijk verkocht, Andrea heel lief en Larry zo grappig en cool. Toen Larry voorstelde om even te gaan schieten in de desert was Fabian helemaal in de wolken. Met de mooie pick-up van Larry vertrokken ze, ik bleef gezellig met Andrea kletsen. Anne had al eens geschoten maar Fabian was een virgin(Larry) hij vond het helemaal geweldig en zeker ook de grapjes van Larry. Toen ze terug reden zagen ze ergens bij een huis een politie inval, Larry stopte en deed zijn raampje naar beneden en riep naar de Politie, It wasn't me! Zelfs de politie moest lachen😂 het was een topavond met als hoogtepunt voor de kids het schieten met allerlei wapens. Thnx Larry en Andrea. Dat waren de 3 nachtjes Vegas, morgen weer naar de natuur, Zion.

Mooie pick up

Super cool

Mooie zonsondergang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten